пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

День «Безпечного Інтернету»


        Традиційно, у другий вівторок лютого, в ЗОШ №86 пройшов день «Безпечного Інтернету». Усі вчителі інформатики долучилися до проведення цього заходу.
        Вчителі Лавренко С.В. та Стрижкова Ю.О. провели урок «СТОП секстінг» для учнів 10-11 класів. З учнями 8-х класів під гаслом «Разом за найкращій Інтернет!» з Програмою Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC за підтримки Інституту модернізації змісту освіти відбувся онлайн-урок «Кібер-атаки та інтернет шахрайство».
          Вчителі 04.02.2019 прослухали вебінар від організаторів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Центр кращого Інтернету» та НВК №141 «ОРТ» м. Києва за тематикою: дитина онлайн: від загроз до можливостей; захист дітей в Інтернеті від сексуальних ризиків; цифрові інструменти та можливості Google для інформаційної безпеки.
           Учні 9-х класів познайомилися з безкоштовним сервісом Findexif, що розміщений у мережі Інтернет.
Учні 10-А класу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет» від освітнього проекту «На урок». Усі учасники відзначені електронними сертифікатами, а переможці дипломами І-ІІІ ступенів.
Учні 7-х класів за допомогою друкованих видань створили колаж «Що таке сучасний інтернет».
         Початвові класизгадали правила безпечного поводження в мережі Інтернет та намалювали їх у гравічному редакторі. Учні 5-х класів проведи невеличке дослідження на тему «Інтернет – добро чи зло?», та склали правила безпечної поведінки дітей в мережі Інтернет.
         Активні учасники отримали нагороди, усі інші - задоволення і гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар